Wat gaan we doen

In de zomer van 2019 gaan we als groep van 15-20 personen 2 weken op reis naar Moldavië, de bestemming is het dorp Bozieni zo’n 40 km ten zuidwesten van de hoofdstand Chisinau. Het is de bedoeling dat we onze lokale partner gaan ondersteunen met bouwwerkzaamheden en een zomerkamp voor de lokale kinderen te organiseren. De reis organiseren we samen met Livingstone die samenwerkt met de Youth for Christ organisatie ter plaatse. Doordat YfC lokaal aanwezig is, is er een structurele ondersteuning voor het project waar wij ons steentje aan gaan bijdragen.

Naast dat het mooi is om contact te maken met de kinderen daar en bezig te zijn met bouwen,  wordt het ook gewoon een onwijs leuke reis. We zullen een aantal excursies gaan doen, daarnaast is er de gezelligheid van bij elkaar zijn. Het wordt echt een ervaring om nooit te vergeten. Een impressie van onze reis in 2016 naar Moldavië lees je hier.

De reis zal plaatvinden aan het begin van de zomervakantie 2019 van 22 juli t/m 5 augustus. Iedere deelnemer betaalt een eigen bijdrage van € 475, daarnaast wordt een deel van de kosten gesponsord door de diaconie van de Protestante gemeente Driebergen. Om de begroting rond te krijgen houden we diverse sponsoracties, waar de deelnemers zich voor inzetten.

lees op de website van Livingstone meer over de reis die we gereserveerd hebben, en wat je kunt verwachten als je meegaat.